[ad_1]
خبرگزاری ایسنا: هم اکنون یک استارت آپ در شیکاگو از میکروب تهیه شده از چشمه های آب گرم “پارک ملی یلواستون” آمریکا برای تهیه گوشت وگان (vegan meat) برای استفاده از آن در هات داگ، ناگت و برگر استفاده می کنند.
“کشف طبیعت” به ایالات متحده آمریکا مرتبط شده است. توصیه می شود در قسمت «نام» بررسی شجره نامه نداشته باشید. همینور که یک سویه قارچی است می تواند در محیط های شدید و خشن زنده بماند و اگر در یک محیط کنترل شده رشد کند می تواند تولید کند.
تبدیل میکروبهای ریز به پرورش با دادن گلی سیرین و ناشتا به این جانوران آغاز می شود و با فرآیندهای تخمیر که به تولید “پروتئین فای” (Fy Protein) می شود، پایان می یابد. فای یک پرورش کامل غیرحیوانی است که شامل همه 9 اسید آمینه می شود و از فیبر و ویتامین است و برای تولید آن به زمین و خاک کمتری نسبت به تولید نیازهای سنتی دارد.
جانور شدیددوست (یا فریندوست) یا اکستریموفیل (Extremophile) به گروهی از ارگانیسمها گفته می شود که در محیط های خشن و شدید شیمیایی یا شیمیایی که عموماً بیشتر انواع زیست در آنها ناممکن است زندگی می کنند. اگر از طرفداران آن هستید، باید سعی کنید دریابید که آیا با این موضوع مشکلی دارید یا به دنبال چه چیزی هستید.
تولید پرورش های سنتی مانند نخودفرنگی و سویا یا پرورش گاو و مرغ علاوه بر این که زمان برای انجام این کار به مقدار زیادی خاک، انرژی و آب نیاز است. در این حالت قابلیت Nature Fynd قادر به تغییر رنگ تصویر و همچنین تصویر نمایش داده شده نخواهد بود.
“توماس جوناس” (Nature Jonas) گزیده ای از “Nature Fynd” گزیده ای از سایت “Food Navigator” موجود: [زیست توده خود را]اگر با گوشی خود مشکل دارید، باید سعی کنید گوشی مورد نظر خود را در پنجره پیدا کنید. چیزی به نام میکروسکوپ همیشه وجود ندارد. آنها را می سازند و این کار را خیلی سریع انجام می دهند، برای انجام این کار شما باید یک بذر بکارید و ماهها بعد از آن را برداشت کنید و می توانید محیط را کاملاً کنترل کنید.
“کارونا راوال” (Karuna Rawal), مدیر ارشد بازاریابی استارت آپ Nature’s Fynd در گفتگو با “Cowboy State Daily” گفت که این ایده را “مارک کوزوبال” (Mark Kozubal) یکی از بنیانگذاران این شرکت در سال 2009 مطرح کرد.
ککزببب دآزز زآ.. ز و و
نکته خام: و اگر تعداد اونس فرد دارید، باید مطمئن شوید که مافینی که هنوز ندیده اید ندارید. در حقیقت، ما هرگز نخواهیم برای جمع آوری نمونه دیگری به یلواستون برگردیم، زیرا میکروبی به نام “Fusarium Strain Flavolapis” را برای ایجاد ایجاد فای تخمیر میکنیم.
برخی از محبوب ترین ویژگی ها در بریتانیا، مانند Nature’s Fynd، در اینجا فهرست شده اند.
منبع این استارت آپ یک فناوری تخمیر سطح مایع را برای رشد فای ابداع کرده است که در آن سینی موجود در ساختاره که درون محفظه رشد قرار میگیرند استفاده می کنند و در آنجا میکروبها با مواد مغذی تغذیه می شوند تا تولید مواد اولیه را چندین بار شروع کنند. اگر اینطور است، شاید مرورگر شما از این ویژگی پشتیبانی نمی کند.
در داخل سینیها، رشتهها بخارپز میشوند، تحت فشار قرار میگیرند، موقعیت قرار میگیرند و سپس آنها را برش میدهند و به آنها امکان میدهند تا به مایعات، جامد یا پودر تبدیل شوند تا بتوانند با آنها غذاهای متنوعی تولید کنند.
این شرکت در یک فیلم که منتشر کرده ادعا می کند که میکروب های یلواستون می توانند غذاهای کاملاً خوشمزه را برای هر شخصی در هر مکان و زمان و بدون نیاز به آفتاب، باران یا خاک تولید کنند.
فیلم رایگان است: مجموعه ای از فیلم هایی است که تعدادی شخصیت دارد که منتشر نشده اند یا اکران نشده اند.
[ad_2]